Ida Elina

Keikka – Oulun Teatteri – Oulu

ESITYKSEN TIEDOT

  • Pikisali
    Kaarlenväylä 2

  • 12.10.2018

  • Noin 1 h 40 min

  • Esityksessä on väliaika

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Ida Elina

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Hänen uniikki ja perkussiivinen kanteleensoittotyylinsä syntyi YouTube-kitaristien innoittamana ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin.

Ida Elina on saanut Kanteleliiton myöntämän Vuoden Kantele -palkinnon vuonna 2015 merkittävästä kanteleteosta lisäämällä kanteleen näkyvyyttä tiedotusvälineissä.

Ida Elina juhlii kolmannen albuminsa julkaisua Oulun Teatterilla lokakuussa. ”Elämä on käsittämätöntä ja hienoa. Välillä ollaan todella syvissä vesissä, suurimman surun äärellä, mutta seuraavassa hetkessä käsissäni on elämän suurin ilo. Näistä fiiliksistä syntyi albumilllinen uusia biisejä enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan ne ihmisten kanssa”, laulaja-lauluntekijä Ida Elina kertoo.

Vuoden esiintyjänäkin palkittu Ida Elina on tunnettu mukaansatempaavasta esiintymistyylistään, joten luvassa on jälleen ikimuistoinen ilta.

Ida Elina on kysytty, karismaattinen ja innostava esiintyjä, joka esittelee kanteletta monipuolisesti rikkoen samalla ennakkoluuloja. Hän on konsertoinut Pohjoismaiden lisäksi Belgiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, tehnyt kaksi konserttikiertuetta Japaniin sekä laajan kiertueen Saksaan syksyllä 2016. Vuodesta 2016 lähtien Ida Elina on tehnyt yhteistyötä Konserttikeskus Ry:n kanssa, joka on Suomen merkittävin koulu- ja päiväkotikonserttien järjestäjä, esiintyen koululaisille ympäri Suomea. Ida Elina tekee lisäksi yhteistyötä muiden Pohjoismaiden koulukonserttijärjestäjien kanssa.

Ida Elina tekee aktiivisesti työtä myös kanteleopetuksen saralla opettaen tyyliään nuorille kanteleensoittajille työpajoissaan ympäri Suomea.

Lavalla

Ida Elina

Esitykset

pe 12.10.2018 klo 19.00

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

Oulun kaupunginteatteri | Kaarlenväylä 2, 90015 Oulu | Puh. 08 5584 7000 | Ryhmävaraukset puh. 08 5584 7606 | teatteri.ouka.fi