Mikä on teatterimatka.fi -palvelu?

Teatterimatka.fi -palvelusta löytyy eri teattereiden esitykset. Palvelun tarkoituksena on helpottaa ja inspiroida esityksen valinnassa. Teatterimatka.fi -palvelusta on tarkoitus löytyä kaikki tarvittava tieto teatterimatkaa suunniteltaessa. Palvelu on pyritty rakentamaan niin, että kaikki näkyvät esitykset ovat n. 2 tunnin matkan sisällä teatterimatka.fi -palvelun tämänhetkisistä kaupungeista. Teatterimatka.fi -palvelusta löytyy suorat linkitykset teattereiden lipunmyyntijärjestelmiin. Palvelussa on tällä hetkellä lähtökohtaisesti kaksi hakupolkua. Voit valita etusivulta kiinnostavan tyylilajin tai voit valita kaupungit -osiosta kiinnostavan alueen.

Palvelu on vielä kehitysvaiheessa, mistä johtuen palvelusta ei löydy vielä ravintola- ja hotellivinkkejä kaikille teattereille. Tulevaisuudessa lisäämme ravintola- ja hotellivinkkejä eri teattereiden yhteyteen.

Teatterimatkalla tarkoitamme matkaa, jonka kuljet kotoasi teatteriin. Sillä ei ole merkitystä menetkö omaan vai vieraaseen kaupunkiin.

Nautinnollista teatterimatkaa!