Vendetta: Korruptoituneiden mielten jumppa

Improvisoitu näytelmä – KokoTeatteri – Helsinki

ESITYKSEN TIEDOT

  • KokoTeatteri
    Hämeentie 3

  • 3.10. – 10.11.2021

  • Esityksen kesto on avoinna

  • 19 € – 29,50 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Korruptoituneiden mielten jumppa

Feministisen improvisaatioteatteri Vendettan esityksissä vain naiset pääsevät päärooliin.

Vendetta on tuore, rohkea ja kantaaottava helsinkiläinen improvisaatioteatteri, jonka tavoitteena on edistää tasa-arvoa ja keskinäistä ymmärrystä improvisaatioteatterin keinoin. Vendettan jäsenet ovat teatteritaiteen ammattilaisia, jotka tutkivat sosiaalisia rituaaleja, valtarakenteita ja patriarkaalisen yhteiskunnan tabuja. Heillä on kaikilla pitkä kokemus erilaisista improvisaation muodoista, joita he rohkeasti yhdistävät feministisiin aiheisiin.

Kolmessa “Korruptoituneiden mielten jumppa” -esityksessä vendettalaiset improvisoivat ajankohtaisia tarinoita feministisestä näkökulmasta. Yleisö pääsee vaikuttamaan näytelmien sisältöön esityksen aikana sekä etukäteen teatterin sosiaalisen median kautta.

Tekijät

Anna Andersson:

Anna Andersson on helsinkiläinen freelance-näyttelijä. Lisäksi Anna on suorittanut teatteriopettajan pedagogiset opinnot ja näyttelijäntöiden ohella hän myös opettaa. Vapaa-aikanaan Anna joogaa ja tanssii argentiinalaista tangoa. 

Outi Ikonen:

Outi Ikonen on helsinkiläinen freelance-näyttelijä (FIA), joka on työskennellyt monipuolisesti näyttelijänä teattereissa ympäri Suomen, kuin kamera- ja äänitöiden parissa. Outi on intohimoinen liikkuja ja improvisoija sekä fantasiafriikki, jonka unelmarooli on Taru Sormusten Herrasta -tarinan Klonkku.

Julia Gauffin:

Julia Gauffin on monialainen esittävän taiteen ammattilainen, joka syttyy uusille aluevaltauksille ja rakastaa taiteen vaihtoehtoisia maailmoja. Improvisaatiossa Julia nauttii vapaudesta ja yllätyksistä, jotka paljastavat uusia mahdollisuuksia totuttujen kaavojen ja näkökulmien tilalle.

Suvi Koivusalo:

Suvi Koivusalo on alunperin Tampereen tyttöjä, mutta on sen jälkeen kiertänyt maailmaa aktiivisesti työn ja opiskelun perässä. Näyttelijänä Suvi on erityisen kiinnostunut improvisaatiosta, immersiivisestä teatterista sekä Forum-teatterista. Teatteritaiteiden ohella Suvi luotsaa omaa koulutusalan yritystään. 

Anna Korolainen Crevier:

Anna Korolainen Crevier on helsinkiläinen näyttelijä FIA ja monipuolinen teatterintekijä. Anna on opiskellut ja työskennellyt ympäri Eurooppaa Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Virossa ja Islannissa ja on pohjoismaisen teatteri Spindriftin perustajajäsen. Anna on esiintynyt aktiivisesti improvisaation saralla vuodesta 2016.

Tuuli Mattila:

Näyttelijä Tuuli Mattila on ehtinyt elämänsä aikana kokeilla monenlaista oikeustieteen opinnoista radiojuontamiseen. Tuuli on viettänyt nuoruusvuodet Korsossa, ja suhtautuukin teatteriin korsomaisella rohkeudella, teatteri kuuluu kaikille ja parhaimmillaan se on kantaaottavaa ja muuttaa yhteiskuntaa paremmaksi.

Vendettan linkit:

Nettisivut: https://www.vendettateatteri.com/

Facebook: https://www.facebook.com/vendettateatteri/

Instagram: @vendettateatteri

Liput

Peruslippu 29,50 €
Eläkeläinen 24,50 €
Työtön, opiskelija, varusmies 19 €
Ryhmälippu 27,50 € (min 10 henkilöä)

Lokakuu

su 3.10.2021 klo 15.00

Marraskuu

ke 10.11.2021 klo 19.00

KokoTeatteri | Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Puh. 050 321 9919, Sähköposti toimisto@kokoteatteri.fi | Liput www.tiketti.fi, puh. 0600 1 1616 ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm) | Ryhmät puh. 050 321 9919 bookings@kokoteatteri.fi | KokoTeatteri.fi