Suku on Syvältä

Komedia – Tampereen Työväen Teatteri – Tampere

Loading...

Kuva Kari Sunnari / Tampereen Työväen Teatteri

ESITYKSEN TIEDOT

Suuri näyttämö

Näytännössä:
12.1.– 8.3.2017

Kesto: n. 2 h
Väliaika: Kyllä
Liput: 36,50 – 39,50 €

OSTA LIPUT
Tilaa väliaikatarjoilut
JAA FACEBOOKISSA

Suku on syvältä

Larry Davidin komedia

Perheen patriarkan poismeno suistaa suvun raiteiltaan. Kumpi pojista, Norman vai Arthur, nyt huolehtii äidistä? Kuka saa isän Rolexin? Kumpaa miniää isä vihasi? Ja kenen kanssa hän muhinoikaan pyykkihuoneessa?

Drexelin perheen elämä on kuin parhaimmastakin saippuasarjasta. Tuskin on arkku ehtinyt sulkeutua, kun perhesalaisuudet ponnahtavat esiin. Suvun välinen nokkapokka on hilpeää seurattavaa. Komediassa huvitellaan täysin rinnoin ihmisten pikkumaisuudella, itsekkyydellä sekä ahneudella – ja säädyttömyyden rajoja hipoen.

Käsikirjoittaja Larry David on sitcomin kiistaton mestari. Hän on tuottanut ja käsikirjoittanut kaikkien aikojen menestyksekkäintä tv-sarjaa Seinfeldiä. Suku on syvältä (Fish in the Dark) sai ensi-iltansa viime vuonna ja se rikkoi Broadwayn kaikki kassaennätykset. Nyt TTT esittää komedian ensimmäisten joukossa Euroopassa.

Saran ja Erikin kohtaamisesta syntyy kahden voimahahmon intohimoinen ja myrskyisä liitto, joka jättää jälkeensä ainutlaatuisen perinnön. Saran roolissa hehkuu Teija Auvinen ja Erikinä leiskuu Ilkka Heiskanen.

SARA ”Älkää nimittäkö minua mesenaatiksi. Sanokaa taiteen ystäväksi. Sillä sitä minä olen ja olen ollut koko aikuisen elämäni, aina siitä lähtien kun nuorena tyttönä ostelin tamperelaisten nuorten maalarien töitä.”

ERIK ”Silloin kun olen luomiskyvyssä, se on ihmeellinen aika. Olen jonkinlaisessa hulluntilassa. En tiedä mitä teen. Vasta myöhemmin huomaan, että olenko minä tämän tehnyt… Sitä seurustelee jumalten kanssa.”

TEKIJÄT:
Käsikirjoitus Larry David
Suomennos Reita Lounatvuori
Ohjaus Tuomas Parkkinen
Lavastussuunnittelu Annukka Pykäläinen
Pukusuunnittelu Jaana Aro
Valosuunnittelu Sami Rautaneva
Äänisuunnittelu Jarkko Tuohimaa

ROOLEISSA:
Pentti Helin, Teija Auvinen, Miia Selin, Tuire Salenius, Aimo Räsänen, Severi Saarinen, Jaana Oravisto, Auvo Vihro, Matti Pussinen-Eloranta, Emmi Kaislakari, Ella Mettänen, Ilkka Uolevi, Eeva-Riitta Salo, Catherine Knuutila, Elsi Hyytiäinen ja Annika Peltola.

Euroopan kanta-esitys oli 20.10.2016 Suuri näyttämö

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

 

ttt-logo-tm-sivut2.jpg

Tampereen Työväen Teatteri | Hämeenpuisto 28 – 32, PL 139, 33201 Tampere, p. (03) 2178 111 | Liput puh. (03) 2178 222 | Ryhmät puh. (03) 2178 333 | Lippumyymälä avoinna ti-pe klo 12-19, la klo 11-19 | Ryhmämyynti avoinna ma-pe 9-16 | ttt-teatteri.fi