Timo Tuominen: Brel-Toivechansonkonsertti

Konsertti – Teatteri Vantaa – Vantaa

ESITYKSEN TIEDOT

  • Teatteri Vantaa
    Tikkurilantie 44

  • 20.11.2021

  • Noin 2 h 30 min (sis. väliajan)

  • 32,50 € – 34,50 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Timo Tuominen: Brel-toivechansonkonsertti

Näyttelijä-laulaja Timo Tuomisen rakastetut Jacques Brel -konsertit saavat jatkoa Silkkisalissa!

Vuodesta 2011 olen hääräillyt näiden chansoneiden kanssa. Silloin ensi-iltansa sai ”Timo Tuominen avec Jacques Brel”, vuonna 2013 ”…encore Brel” ja 2017 ”…Brel final”. Käännöksiä näihin Brel –helmiin olen tehnyt reilut 60 ja näitä on nähty Kansallisteatterin lisäksi siellä täällä. Kaksi jälkimmäistä myös Teatteri Vantaassa.
Juolahtipa kerran mieleen että mitäs jos pitäs toivechanson-illan, sellaista en ole, ainakaan itse, koskaan nähnyt. Yleisö saisi sitten listalta pyydellä mitä haluaa ja mahdollisimman monet toiveista pyrkisimme muusikoiden kanssa täyttämään. Illan dramaturgia, kesto ja oikeastaan kaikki olisi korkeammassa (eli yleisön) kädessä.
Sehän osoittautuikin sitten aivan loistavaksi ideaksi. ”Konsertit” olivat ennustamattomuudessaan aivan erilaisia, mutta hillittömän hauskoja kaikki. Esitystä on kyselty uudelleen, paljon, ja niinpä päätinkin ottaa sen hivenen päivitettynä uudelleen lauteille. Hienoa päästä vierailemaan sillä myös Vantaalle, Silkkisalin tunnelma ja intiimi läheisyys tarjoaa vuorovaikutteiselle tapahtumalle aivan erinomaiset puitteet.

Illan listalta löytyy ”Encore”, ”Final” ja osin ”Avec Jacques Brel” –esitysten laulut, ja kanssani lavalta paksuine nuottikansioineen ilmiömäiset:
Tomi Rikkola: kitara/alttoviulu
Tuomas Timonen: rummut
Marko Roininen: piano/haitari
Jori Huhtala: kontrabasso”

Lavalla

Timo Tuominen

Esitykset

la 20.11.2021 klo 19.00

OSTA LIPUT

Teatteri Vantaa | Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa | puh. 09 8361919 | teatterivantaa.fi