Stand up, Teatteri! (Syksy 2023)

Stand Up – Turun Kaupunginteatteri – Turku

ESITYKSEN TIEDOT

  • Pieni näyttämö
    Itäinen Rantakatu 14

  • 22.9. – 15.12.2023

  • Noin 2 h (sis. väliajan)

  • 19 € – 29 €

  • Ikäraja K18

STAND UP, TEATTERI! (Syksy 2023)

W&T Comedy

Uskomattoman hauska komiikkaklubisarja

Eturivin ammattikoomikkoja lavoille tuova W&T Comedy tarjoilee kovatasoista stand up -komediaa kuukausittain Turun Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä. Muutokset ja yllätykset esiintyjien osalta ovat mahdollisia. Klubien ikäraja on K18, sillä katsomo on anniskelualuetta.

Syksyn 2023 klubit (K18)

pe 22.9 klo 18.30 Kovan päivän stand up -ilta
la 28.10 klo 19.00 Teemu Vesterinen – Trauma
la 18.11 klo 19.30 Mikko Vaismaa – Omaa aikaa
pe 24.11 klo 18:30 All female panel – Saana Peltola, Helena Pöllänen, Inka Valima + special guest
pe 15.12 klo 18.30 Ali Jahangiri soolo

Liput

Liput (perus/eläkeläiset/opiskelijat & työttömät)
29/26/19 €

Lippukategoriat: perusl. / eläk. / opiskelija, työtön
Hinnat sisältävät palvelumaksun. Tyky-etu ja epassi käyvät maksuvälineenä. Esityslippu sisältää Föli-bussikyydin teatteriin ja vaatesäilytyksen.

TUTUSTU SYKSYN ESIINTYJIIN

KOVAN PÄIVÄN STAND UP -ilta

Noin viikon uutisista tuttu koomikko Jukka Lindström on koonnut yhteen suomalaisen stand upin tuoreimmat, hauskimmat ja mielenkiintoisimmat kasvot. Köpi Kallio, Fathi Ahmed ja Ursula Herlin lähtevät Lindströmin matkaan 2023 ja kiertävät teattereita eri puolella Suomea. Kovan päivän stand up -ilta on tämän hauskan nelikon hillitön esitys, joka esittelee kotimaisen stand upin uusia tekijöitä, ja avaa koomisen vinksahtaneita näkökulmia 2020-luvun Suomeen. Tule, näe ja naura.

TEEMU VESTERINEN -TRAUMA

Teemu Vesterisen stand up -keikan pääaiheena on trauma. Jokaiselle on tapahtunut jotain traumaattista, isoa tai pientä. Mörkö voi lymyillä hiljaa kaapissa tai tulla hämmentämään elämää olohuoneessa eikä aina tiedetä miksi. Nyt otetaan selvää mitä ovat Aune, Judge ja muut kivat kaverit. Vesterinen vitsailee ja faktailee traumatisoitumisesta, sen hoidosta sekä siitä miten trauma vaikuttaa arjessa ihmiseen ja sitä kautta koko konkkaronkkaan. Peliin pannaan myös koomikon omat kokemukset, hauskasti ja suoraan.

MIKKO VAISMAA – OMAA AIKAA

Jyväskyläläinen stand up -koomikko Mikko Vaismaa on improvisoinnin mestari ja lämminhenkinen älykkö, joka kohtaa ja yllättää yleisönsä ilta toisensa jälkeen. Mikko tunnetaan ilmeikkäänä ja terävänä koomikkona sekä velmuna roolimallina, johon on helppo samastua. Jokainen esitys on yleisönsä näköinen, ja Mikon keikalta lähdetäänkin vatsalihakset kipeänä ja mieli hellän ymmärtäväisenä maailmaa, maailmankaikkeutta ja kanssaihmisiä kohtaan.

ALL FEMALE PANEL

All Female Panel on stand up -koomikoiden kollektiivi, jossa vaikuttavat mm.upeat Saana Peltola, Helena Pöllänen, ja Inka Valima. All Female Panelin on esiintynyt ympäri Suomen loppuunmyydyille saleille ja tämä räjäyttävä show saapuu nyt Turkuun! Mukana myös yllätysvieras…

Turun Kaupunginteatteri | Itäinen Rantakatu 14, 20800 Turku | Teatteritalon lippukassa Lippis avoinna ti-la klo 12-19 | Myyntipalvelu 02 262 0030 | Puhelinvaihde 02 262 0000 | tkteatteri.fi