Teatterimatka.fi lippuetu:
Finnvitsit – Uhka idästä?
Porvoon Taidetehdas ensi-ilta 5.8.2019!

Vain teatterimatka.fi käyttäjille: Helppoa ja edullista!

Esitystiedot

  • Finnvitsit – Uhka idästä?

  • Porvoon Taidetehdas
    Läntinen Aleksanterinkatu 1

  • ma 5.8.2019 klo 19.00

  • 22,50 € / henkilö sis. toimituskulut (norm 29,50 €)

Tilaa etuhintaiset liput ensi-iltaan 5.8. vain 22,50 €

Teatterimatka.fi tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa rajoitettu erä etuhintaisia lippua Porvoon Taidetehtaan kesäteatteriesityksen Finnvitsit – Uhka idästä? ensi-iltaan. Liput ovat ensi-iltaan ma 5.8.2019 klo 19.00. Lippuetu on merkittävä, sillä tarjoamme liput käyttäjille 22,50€ sis. postikulut, kun peruslipun hinta on 29,50 €. Etu on voimassa vain 5.8.2019 klo 19.00 näytökseen ja tilattaessa alla olevan lomakkeen kautta!

Hinta sisältää käsiohjelman, joka toimitetaan lippujen yhteydessä.

Mikäli haluat tilata liput esitykseen, täytä alla oleva tilauslomake ja toimitamme teille laskun sähköpostilla 1 vrk:n sisällä tilauksesta. Lasku tulee maksaa 1 vrk:n sisällä laskun toimituksesta. Maksun näyttyä tilillämme toimitamme liput postitse kotiinne tai voitte halutessanne noutaa liput Helsingin Viikin Latokartanosta, tällöin myös käteismaksu on mahdollinen.

Tilaa etuhintaiset kesäteatteriliput
Finnvitsit – Uhka idästä? ensi-ilta 5.8.2019 klo 19.00

TÄYTÄ ALLA OLEVAT TIEDOT JA TILAA!

Finnvitsit - Uhka idästä? / Porvoon taidetehdas
ma 5.8.2019 klo 19.00

Haluan varata teatteriliput henkilölle (1-10 henkilöä), hinta 22,50€ / henkilö.

Hinta sisältää toimituskulut postitse.

VARAAJAN / MAKSAJAN YHTEYSTIEDOT:

Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Katuosoite (lippujen toimitusosoite)

Postinumero

Kunta

Kyllä haluan varata kesäteatteriliput Porvoon taidetehtaan Finnvitsit - Uhka idästä? ensi-iltaan 5.8.2019 ja ymmärrän, että varausta ei ole mahdollista peruuttaa. Halutessani voin kuitenkin antaa liput toiselle henkilölle, jos olen itse estynyt tulemaan paikalle.
KylläEi

Minulle saa lähettää teatterimatka.fi uutiskirjeen

Kyllä, haluan tilata teatterimatka.fi -uutiskirjeen!EI, en halua tilata teatterimatka.fi uutiskirjettä.

Finnvitsit – Uhka idästä?

Porvoon Kesäteatterishow 2019 on
humoristinen sukellus viihteeseen, musiikkiin, rahaan ja maailman politiikkaan. Pieni suomalaiskylä, Kirkaskoski on jälleen kaiken huomion keskipisteenä, kun odotetaan vaikuttaako kylän rauhaa ja rakkautta uhkuva vesi Melania ja Donald Trumpiin, Birgitte ja Emmanuel Macroniin, Vladimir Putiniin ja Kim Sun Kaahan. Onko maailmalla vielä toivoa?

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat vettä jo varmaankin maistaneet. Ainakin se vaikuttaa itse kylään, jossa laulu ja nauru raikaa ja rakkauksia syntyy. Kylään avioitunut kosmopoliitti kosmonautti, tähtien välinen supertähti Malla Pugatsova-Notkelmainen on ottanut huolehtiakseen vuosittaiset iltamat hyödyntäen laajoja kontaktejaan.

Jethro ja Sara pyörittävät Onnenpyörää, huutokauppahurjat Aki, Heli ja Markku ovat perustaneet Rähmäpulla- orkesterin, Marion, Kake Randelin, Meiju Suvas, Elli Haloo Helsingistä ja Almakin ovat mukana. Malla itse esittää sisarelleen Alla Pugatsovalle tekemiään, kauneimpia kappaleita, mutta ei vielä kerro muista ulkomaan tähdistä.

Kylällä Tommi Mäkinen on aloittanut ajo- ja ajattelutapakurssit, ja jostain syystä myös Hjallis ja Jolle viihtyvät maisemissa. Ehkä business mielessä?

Teatterina on Porvoon Taidetehtaan lämpiö. Valtava lasiseinä tuo kesän ja valon suoraan ilmastoituun katsomoon, jonne ulottuvat myös ravintolapalvelut koko esityksen ajan.

Esityksessä ei ole ikärajaa.

Esityksen kesto

2 h

Esityspaikka

Porvoon Taidetehtaan lämpiö
Läntinen Aleksanterinkatu 1

Tutustu esitykseen tarkemmin

katso muut esityspäivät (etuhintaiset liput myynnissä vain tämän sivun lomakkeella ja 5.8.2019 klo 19.00 esitykseen).

Tämän rajoitetun erän lippuja myy Teatterimatka.fi / Saku Sales tmi (y-tunnus 2544231-5), puh: 0400 908 881, saku@teatterimatka.fi, Postiosoite Saku Sales c/o Johansson Limnologinraitti 4 a 5, 00790 Helsinki