Sohvateatteri Live Stream: Tatu ja Patu, syömään!

Lastenteatteri / Online-teatteri – Linnateatteri – Katsottavissa verkossa

ESITYKSEN TIEDOT

  • Online-teatteri
    Katsottavissa omalta päätelaitteelta

  • Live Streaming 9.4.2020
    Tallenne 9. – 23.4.2020

  • Esityksen kesto on avoinna

  • 6,90 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

LIVE STREAM: Tatu ja Patu, syömään!

Näyttämöt pysyvät hiljaisina mutta sohvateatteri ei! Linnateatterin kautta-aikojen toisessa live stream -lähetyksessä ilahduttavat perheen pienimmillekin tutut Tatu ja Patu.
Esitys on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä!

Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta – syömisestä.

Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?

Linnateatterin lastennäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Linnateatterin Herra Hakkaraisesta tuttu Kalle Tulander ja YLEn lastenohjelmien konkarinäyttelijä Jaakko Loukkola. Dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Sami Rannila.

Käsikirjoitus Aino Havukainen ja Sami Toivonen

Sohvateatteriin on helppo tulla!

Lippu sohvateatteriin ostetaan vieressä olevan linkin kautta. Lipun hinta on 6,90 €. Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit).
Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen uniikin linkin, joka toimii pääsylippuna esitykseen. Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.

Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.
Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville, netin päässä oleva töllö päälle ja klikkaa lippulinkistäsi live stream -sivullemme 9.4. klo 13. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteripäivää!

Psst. esityksen voi katsoa myös tallenteena jälkikäteen. Linkki on voimassa 2 vkoa esityksen päättymisestä.

Sohvateatterin katselulinkki on kiva lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle!

Tekijät

Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila
Pukusuunnittelu: Kaarina Kopola
Lavastus: Niina Suvitie
Musiikki: Kari Mäkiranta
Maskeeraus: Minna Pilvinen
Lavastuksen toteutus ja tarpeisto: Jaana Jussila
Valo- ja äänisuunnittelu: Kristian Uusitalo
Tuottaja: Sari Satama
Markkinointi ja myynti: Annukka Vauhkonen

Lavalla

Jaakko Loukkola, Kalle Tulander

Esitykset

Live Streaming 9.4.2020 klo 13.00.

Esityksen voi katsoa myös tallenteena jälkikäteen. Linkki on voimassa 2 vkoa esityksen päättymisestä.

Liput

Onlinelippu 6,90 €

Linnateatteri | Ruissalon Tapahtumatelakka, Hevoskarintie 23, 20100 Turku | Domino-sali ja -ravintola, Humalistonkatu 7, 20100 Turku | Teatteriravintola, Linnankatu 31 20100 Turku | Puh. 02 232 1215 | info@linnateatteri.fi | Liput puhelimella arkisin klo 12 – 16 puh. 02 232 1215 | Lipunmyyntipiste Dominossa palvelee kesällä (kesä-elokuu) Humalistonkadulla ke-pe klo 12-16 | Linnateatteri.fi