Iso Paha Susi

Lasten näytelmä – Lahden kaupunginteatteri – Lahti

Loading...

ESITYKSEN TIEDOT

Eero-näyttämö

Näytännössä:
7.1. – 13.5.2017

Kesto: 2 h 10 min
Väliaika: kyllä
Liput: 18 €

OSTA LIPUT
Tilaa väliaikatarjoilut
JAA FACEBOOKISSA

Iso Paha Susi

Katja Krohn

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt!

Ruuperin isä, aina nälkäinen Iso Paha Susi on nielaissut vahingossa perheen äidin. Tätä hän ei uskalla pojalleen tunnustaa, vaan yrittää parhain päin selvitä yksinhuoltajan arjesta. Ruokaa olisi kannettava kotiin ja olisi oltava läsnä äidin lämpöä ja hellyyttä kaipaavalle Ruuperille. Iltasatujakaan ei Iso Paha Susi meinaa innostua lukemaan, ennen kuin saduksi valikoituu Punahilkka. Siinä on tosi hyvä juoni!

Sudella on suden luonto, tunteet ovat aina kirpaisevan kuumia tai hyytävän kylmiä, muttei koskaan tiskiveden haaleita. Miten käy isän ja pojan yhteiselo, kun Iso Paha Susi on saalistamisesta kiinnostunut rämäpää ja Pikku Hukka puolestaan pieni poika, jota possut kiusaavat koulussa. Metsän eläimistä Ruuperi toivoo enemmän ystävää kuin ateriaa. Kaikkein parasta olisi, jos ystäväksi saisi ihanan Punahilkan…

Katja Krohnin kirjoittama Iso Paha Susi on vauhdikas näytelmä, joka yhdistelee hauskasti tunnettuja satuklassikoita, joissa seikkailevat monet tunnetut eläinhahmot. Löytävätkö isä ja poika yhteisen sävelen? Entä palaako äiti takaisin suden suolen sopukoista? Kuka loppujen lopuksi syö kenetkin, kenellä on liian suuri suu ja liian isot korvat?

TEKIJÄT:
Ohjaus Ilkka Laasonen
Lavastus Pekka Korpiniitty
Pukusuunnittelu Niina Pasanen
Valosuunnittelu Kari Laukkanen
Äänisuunnittelu Sami Järvinen
Kuva Lauri Rotko / Lahden kaupunginteatteri

ROOLEISSA:
Anna Andersson, Saana Hyvärinen, Tapani Kalliomäki, Paavo Kääriäinen, Teemu Palosaari, Anna Pitkämäki ja Jari-Pekka Rautiainen.

Ensi-ilta oli 3.12.2016

LIPUT:

Esikoulu- ja koululaisryhmät (väh.15 hlöä) 13 € /lippu. Kaikki hinnat sis. palvelumaksun.

Suosittelemme näytelmää kaikille 
6 -vuotta täyttäneille perheenjäsenille!

Videotraileri Antti Rautava

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

 

lkt-logo-tm-sivut2

Lahden Kaupunginteatteri | Kirkkokatu 14, 15140 Lahti | Liput puh. 0600 30 5757 (1,53 €/min+pvm) | Ryhmät puh. (03) 752 6000 | Lippupiste avoinna joka päivä klo 7 – 22, puh. 0600 900900 (1,98€ /min +pvm) | lahdenkaupunginteatteri.fi