Kuumat Altot

Konsertti – Teatteri Vantaa – Vantaa

ESITYKSEN TIEDOT

  • Teatteri Vantaa
    Tikkurilantie 44

  • 25.9.2020

  • Noin 1 h 30 min (sis. väliajan)

  • 27 € – 29 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Kuumat Altot

Kuumat Altot on neljän kypsän naisen muodostama lauluyhtye, joka on puhutellut yleisöjä jo 26 vuoden ajan. Railakkaan suorasukaisesta tyylistään tunnettu nelikko nousee nyt ensimmäistä kertaa Teatteri Vantaan lavalle yhdessä laulaja-pianisti Eeppi Ursinin kanssa.

Viimeiset kymmenen vuotta Kuumat Altot on keskittynyt täysin oman tuotannon kirjoittamiseen ja esittämiseen – näillä naisilla on sanottavaa, elettyä elämää, joka kiinnostaa ja koskettaa, naurattaa ja itkettää. Tekstit ovat syntyneet laulajien omista kokemuksista ja käsittelevät elämää laidasta laitaan, niin vanhenemisen kipupisteitä kuin käsilaukun sisältöä Fuengirolan rantakadulla – rehellisesti ja kaunistelematta, pilke silmässä. Sävellyksistä vastaavat yhtyettä johtaneet, pitkän linjan arvostetut muusikot Eeppi Ursin, Suvi Isotalo ja Salla Markkanen. Marraskuussa 2019 yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa “Katso peiliin”.

“Katso peiliin -konserttiin olemme valinneet uuden levyn kappaleiden lisäksi kaikkein herkullisimmat, räväkimmät ja herkimmät hittimme”, kommentoi sanoituksista pääosin vastaava yhtyeen laulaja Pirkko Ursin.

Vuonna 1993 ystävysten hauskanpitona alkanut Kuumat Altot on ehtinyt myydä loppuun lukuisten konserttien ja teatteriproduktioiden lisäksi kolme albumia: Kuumat Altot (2002), Ennen kuolemaa (2004) ja Nainen kaikkivoipainen (2012). Uutta Katso peiliin -levyä on saatavilla Teatteri Vantaan konsertin yhteydessä!

Lavalla

Kuumat Altot Päivi Korpela, Liisa Savolainen, Pirkko Ursin, Leena Valanne
Piano ja juonto Eeppi Ursin

Esitys

pe 25.9.2020 klo 19.00

Liput

Peruslippu 29 €
Opiskelija/työtön/eläkeläinen 27 €

Teatteri Vantaa | Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa | puh. 09 8361919 | teatterivantaa.fi