Red Nose Company: Keisarin uudet vaatteet

Satiiri – Kuopion Kaupunginteatteri – Kuopio

ESITYKSEN TIEDOT

  • Maria-näyttämö
    Niiralankatu 2, 70600 Kuopio

  • 13.4.2019

  • Noin 1 h (ei väliaikaa)

  • 13,50 € – 21,50 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Red Nose Company: Keisarin uudet vaatteet

Red Nose Company, H. C. Andersen

Suosittu koko perheen kiertue-esitys!

Näyttelijäkaksikko Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman esitykset ovat niittäneet viimeisen kuuden vuoden aikana erittäin suurta suosiota ympäri maata. Ja jälleen he hyppäävät roolista toiseen ja huomioivat kaikenikäiset katsojat.

H. C. Andersenin klassikkosatuun punotaan menevää musiikkia Aviciista Abbaan. Lapsille esitys aukeaa omalla tavallaan, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri. Tarina toimii siis monella tasolla, mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

”Ihanaa katsoa oivaltavaa ja lasta arvostavaa esitystä, joka sekä viihdyttää ja että ajatteluttaa myös aikuista.” – katsoja, 40 v

”Viis kautta viis!” – katsoja, 7 v

“Klovnien rehellisyys on aseistariisuvaa.” – HS, Maria Säkö

”Taidokas, selkeä, älykäs, hauska ja huh ja vau!” – Teatteri ja Tanssi -lehti, Nina Jääskeläinen

”Taas kerran Red Nose Company iskee kultasuoneen ja tuloksena on hirveän viihdyttävä ja pikkaisen anarkistinenkin esitys… Huumoria on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin. ” – Paljon melua teatterista -blogi (http://paljonmeluateatterista.blogspot.fi/2017/10/keisarin-uudetvaatteet-red-nose.html)

”Suomen teatteritaivaan tämänhetkistä täydellisintä viihdyttämisnautintoa. Tuskinpa milloinkaan ennen olen kokenut yhtäaikaista lasten ja aikuisten oikeamielisyyden riemua niin osallistuvana, kommentoivana vuoroin kuiskauksen hiljaisuudeksi hiljentyneenä vuoroin valtoimenaan ääneen asiaan reagoivana kuin tässä teatterin huippuesityksessä… sydämestä lähtevää hymyä ja naurua” – Lahen uutisia -blogi (https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2017/10/veijareita)

Tekijät

Suunnittelu ja toteutus Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama
Kuva Tero Ahonen

Liput

21,50 € / peruslippu
16,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
13,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu.  Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

Ikäsuositus 

5 – 100 v

Kuopion Kaupunginteatteri | Niiralankatu 2, 70060 Kuopio | Puh. Palvelunumero 0600 413 143 (1,98 €/min+pvm/mvm) | ma-la klo 9-19 Lippupiste 0600 900 900 (2 €/min+pvm) | Ryhmävaraukset 044 718 2414 ma-la klo 9-19 tai ryhmat.teatteri@kuopio.fi | Kuopionkaupunginteatteri.fi