Karpolla on asiaa

Draama – Jyväskylän kaupunginteatteri – Jyväskylä

ESITYKSEN TIEDOT

  • Suuri näyttämö
    Vapaudenkatu 36

  • 16.2.2021 Peruttu

  • Noin 2 h (sis. väliajan)

  • 20,50 € – 24,50 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Vierailu: Karpolla on asiaa

Jyväskylän kaupunginteatteri on perunut esityksensä 28.2.2021 asti koronarajoituksista johtuen!

Tosikertomuksia havumetsien maasta

Karpolla on asiaa -esitys koostuu samannimisen tv-sarjan eri jaksoissa kerrotuista todellisista tarinoista. Karpon ohjelmissa pääosaan nousee yksityinen suomalainen ihminen, hänen tarinansa, kokemuksensa ja kohtalonsa. Elämän eteen tuomia ristiriitoja ei pelätä tai väistetä – ne nostetaan käsittelyyn. Puhutaan asiaa ja täydellä sydämellä.

Hannu Karpo (s.1942) on suomalaisen tv-journalismin tunnetuimpia tekijöitä. Hänen uniikki ja mittava elämäntyönsä on avannut suomalaisten tv-katsojien eteen laajan kirjon ihmeellisiä ihmiskohtaloita. Yhteys joka Karpon ohjelmien kautta aukeaa suomalaisiin elämäntapoihin ja -tuntoihin on rehti, suora ja tunteikas.

Karpolla on asiaa on näyttelijätaiteen professori Kristian Smedsinensimmäinen taiteellinen ohjaustyö Teatterikorkeakoulussa. Esityksessä näyttämölle nousevat kahdeksan Teatterikorkeakoulun maisterivaiheen näyttelijäopiskelijaa kantaen mukanaan Hannu Karpon dokumenttimaailman rehellistä eetosta, sen värikkäitä ihmisiä ja heidän omalaatuista energiaansa.

Esitys on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Kotkan kaupunginteatterin yhteistuotanto.

Tekijät

Ohjaus ja dramaturgia Kristian Smeds
Lavastus- ja pukusuunnittelu Lucie Kuropatová
Ohjauksen assistentti Esa-Matti Smolander
Dramaturgian assistentti Veikka Heinonen
Tuotanto Johanna Autio

Rooleissa

Suvi Blick, Annika Hartikka, Inkeri Hyvönen, Emma Kilpimaa, Saana Koivisto, Hilma Kotkaniemi, Anssi Niemi ja Nicklas Pohjola

Esitys

ti 16.2.2021 klo 19.00 PERUTTU

Jyväskylän Kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä puh. 014 266 0110, avoinna ti klo 12 – 17, ke-la klo 12 – 19 | Ryhmämyynti puh. 014 266 4175 arkisin klo 16 saakka teatteri.markkinointi(at)jkl.fi | jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri