JÄÄTÄVÄ JOULUSHOW – POROT SIERAIMISSA

Revyy – UIT Uusi iloinen teatteri – Powerpark / Härmä

ESITYKSEN TIEDOT

  • Powerpark
    Puistotie 3, 62300 Härmä

  • 30.11. – 1.12.2018

  • Noin 1 h 30 min

  • Esityksessä on väliaika

  • 28 € – 69 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Jäätävä joulushow – Porot sieraimissa

UUSI ILOINEN TEATTERI JA POWERPARK YLPEÄNÄ ESITTÄVÄT: JÄÄTÄVÄ PIKKUJOULUSHOW – POROT SIERAIMISSA

Arkihuolesi kaikki heitä ja antaudu UIT:n joulushown vauhdikkaaseen kyytiin! Anna tähtinäyttelijöidemme (Riitta Havukainen, Nina Tapio, Sari Siikander, Jussi Lampi ja Taisto Oksanen) tuulettaa hyasintinhajuiset ajatuksesi mojovilla sketseillä ja osuvilla laulunumeroilla.

Illan tullen pääset myös liikuttelemaan kaamoksen raskauttamaa kehoasi, kun bilebändien kunkku Jean S. solistinaan Nina Tapio antaa parastaan.*

Unohda lanttuloora, anopin joululahja ja kirottu joulusiivous. Joulurauha tulee kyllä ajallaan – nyt nauretaan ja bailataan!

* vain iltanäytöksessä
HUOM! näyttelijämuutos, Panu Vauhkonen jäi pois sairasloman vuoksi ja Taisto Oksanen paikkaa hänet kaikissa UIT:n näytöksissä.

VIIHTEEN HUIPUT JATKAVAT YHTEISTYÖTÄ PIKKUJOULUJEN MERKEISSÄ – UIT PALAA POWERPARKIIN SUOSIKKINÄYTTELIJÖIDEN KERA MARRAS-JOULUKUUSSA!

Maamme suosituin revyyteatteri Uusi Iloinen Teatteri tekee odotetun paluun PowerParkiin marras-joulukuussa. Viimeksi vuonna 2014 PowerParkissa nähty UIT tuo marras-joulukuussa Härmään uuden pikkujoulushownsa.

Porot sieraimissa – jäätävä pikkujoulushow -esitykset ovat PowerParkissa 30. marraskuuta ja 1. joulukuuta. Vahvan näyttelijäkaartin lisäksi lavalle nousee Suomen suosituin bilebändi Jean S. Esitysten liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

– UIT:lla ja PowerParkilla ollut antoisa menneisyys. Toteutimme PowerParkiin revyyt kolmena kesänä 2012-2014. Olemme iloisia siitä, että yhteistyömme jatkuu nyt parin vuoden tauon jälkeen, ja vieläpä huipputason tähtinäyttelijöiden ja suuren orkesterin pikkujoulushow’lla, toteaa UIT:n teatterinjohtaja ja esityksen ohjaaja Timo Kärkkäinen.

UIT:n ja PowerParkin yhteistyö alkoi Ilon palasia – PowerPark Remix -esityksen myötä kesällä 2012. Vuonna 2013 oli vuorossa UIT Ilometritehdas – PowerPark Remix ja kesällä 2014 UIT:n kevätrevyy, Ilosofian oppitunti.

– UIT täydentää hienosti kokonaisvaltaisia elämyspalvelujamme ja on mahtavaa saada huippushow taas Härmään! PowerParkin kolmeen näytökseen on myynnissä yhteensä vain 2 000 lippua, joten toivottavasti kaikki halukkaat pääsevät näkemään jäätävän pikkujoulushow’n, PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma toteaa.

– Nopea kannattaa lippuvarauksessa olla, sillä näyttäisi, että UIT:n vierailusta tulee pikaisesti loppuunmyyty! Lisänäytösten mahdollisuudesta neuvotellaan jo UIT:n kanssa, Kiviluoma jatkaa.

Liput

Päivänäytös 30 € (eläkeläiset 28 €)
Iltanäytös 39 € (eläkeläiset 37 €)
Show & Dinner 69 € (saatavilla vain iltanäytöksissä)

Avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.
Eläkeläisten varauduttava esittämään eläkeläiskortti tapahtuman sisäänkäynnissä.

Show & Dinner iltanäytöksissä

Iltanäytöksiin on myynnissä rajoitettu määrä show & dinner lippuja. Yritykset voivat varmistaa paikkansa jäätävässä pikkujoulushow’ssa heti myyntipalvelustamme 010 347 7600 tai info@powerpark.fi. Yksityiset voivat varata lippunsa Ticketmasterista.

Show & Dinner 69€ (sis. pääsyn VIP-alueelle ja tasokkaan buffet-illallisen).

MENU

Salaatti- ja leikkelepöytä
Bakery Voílan vastapaistettua leipää
***
Porsaanfileetä glögikastikkeella
Manteliperunaa
Punajuuri-kasvispaistosta
***
Omenapiirakkaa & kermaista kanelikastiketta
Kahvia & Teetä

Esitykset

Pe 30.11.2018 ovet klo 20.00, showtime 22.00 (iltanäytös)
la 1.12.2018 ovet klo 13.00, showtime 13.00 (päivänäytös)
la 1.12.2018 ovet klo 20.00, showtime 22.00 (iltanäytös)

Huvivaltio Powerpark | Puistotie 3, 62300 Härmä | puh. 010 3477 600 | Liput | Powerpark.fi