Herra Hakkarainen harrastaa

Lasten teatteri – Hämeenlinnan Teatteri – Hämeenlinna

Loading...

Kuva Hämeenlinnan Teatteri

ESITYKSEN TIEDOT

Verstas-näyttämö

Näytännössä:
8.5. – 9.5.2017

Kesto: n. 45 min
Väliaika: ei
Liput: 10 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Herra Hakkarainen harrastaa

Herra Hakkaraisella on ongelma – hän nukkuu huonosti. Aamulla herätessään hän on aivan kuitti. Eikä mikään ihme: yöt Herra Hakkarainen tallustaa pitkin Tassulan katuja itse siitä mitään tietämättä. Hän on Tassulan kuuluisin unissakävelijä.

Päiväsaikaan häntä harmittaa, kun kaikilla on niin hienoja harrastuksia eikä hänellä ole mitään. Onneksi yöllä voi harrastaa ihan mitä vain: kerätä ihmeellisiä asioita ja toteuttaa itseään taiteen avulla. Tosin hän ei itse tiedä siitä mitään, koska hän… No, nukkuu. Onneksi Herra Hakkaraiselle löytyy lopuksi harrastus, josta hänkin voi olla ylpeä.

Linnateatterin esitys pitää sisällään menevää musiikkia, riemastuttavia tapahtumia ja älyvapaata meininkiä.

TEKIJÄT:
Dramatisointi ja ohjaus Sami Rannila

ROOLEISSA:
Sami Markus ja Jaakko Loukkola

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

hameenlinnan-teat-logo.jpg

Reilusti yli satavuotias hämäläisten oma teatteri tarjoaa omaleimaisen ja taiteellisesti korkeatasoisen ohjelmiston Verkatehtaan ainutlaatuisessa kulttuuriympäristössä. Teatteri ruokkii kulttuurinnälkäisiä monipuolisesti näytelmillään ja rikastuttaa alueen taidetarjontaa myös yhteistyöllä muiden kulttuuritoimijoiden kanssa.

Teatterin lipunmyynti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12.00 – 18.00 välisenä aikana sekä esityspäivinä tunnin ennen esitystä.

Hämeenlinnan Teatteri | Keinusaarentie 5, 13200 Hämeelinna | puh. 0600 102030 | hmlteatteri.fi