Göstan joululaulut

Konsertti – Teatteri Vantaa – Vantaa

ESITYKSEN TIEDOT

  • Teatteri Vantaa
    Tikkurilantie 44

  • 20.12.2022

  • Kesto n. 1 h 30 min (sis. väliajan)

  • 22 € – 35,50 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Göstan joululaulut

Rakastetun sanataiturin tarkkanäköisiä joululauluja

Leevi and the Leavings julkaisi vuonna 1990 Varasteleva joulupukki -joululevyn, jolla soivat lauluntekijä Gösta Sundqvistin haikean suloiset joululaulut. 
Näitä sanataiturin tarkkanäköisiä jouluaiheisia kappaleita tulkitsevat joulun alla Minja Koski ja Mikael Saari sekä Lumos-jousikvartetti. Heiltä on tulossa kyseisistä kappaleista cover-albumi marraskuussa 2022, ja konsertti on osa levynjulkaisukiertuetta.

Laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Minja Koski julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä M. Neljän julkaistun albumin myötä on sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla. Koski kuuluu Teatteri Vanha Jukon kantaviin voimiin ja on yksi Kaj Chydeniuksen luottolaulajista.

http://m-official.fi/

Mikael Saari on muusikko ja näyttelijä, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen Uuden Musiikin Kilpailu -ohjelman kautta, jossa hän kilpaili itse kirjoittamallaan kappaleella On It Goes. Saari näytteli pääosaa Oulun teatterin musiikkinäytelmässä Poika Mancini vuonna 2014.

Mikael Saari facebookissa

Lumos-jousikvartetti on jousien mahdollisuuksia esittelevä ystävien muodostama jousikvartetti, ja siinä soittavat Anette Grevberg, Niklas Hagmark, Sirkku Hilanko ja Annukka Nevalainen-Lius. Lumosta on kuultu nimekkäiden artistien riveissä ja levyillä, mm. Saimaa, Ellips, M, Pepe Willberg, Pyhimys, The Blanko, Laura Närhi, Mikael Saari ja Kimmo Härmä.

Tekijät

Minja Koski ja Mikael Saari sekä Lumos-jousikvartetti.

Kuva: Tommi Mattila

Joulukuu

ti 20.12.2022 klo 19.00

Osta liput

Teatteri Vantaa | Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa | puh. 09 8361919 | teatterivantaa.fi