Cary me home

Keikka – Teatteri Vantaa – Vantaa

ESITYKSEN TIEDOT

  • Teatteri Vantaa
    Tikkurilantie 44

  • 5. – 6.11.2019

  • Noin 2 h 10 min (sis. väliajan)

  • 27 € – 29 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Cary me home

Upea vierailu Ruotsista!

Yleisön kommentteja Succé ja seisovat applådit ”Fantastisella äänellä otit meidät mukaasi matkalle sisältäen lämpöä, surua, kaipuuta ja rakkautta:””Mikä ihana ilta joka jää muistoihin!”

Cary Me Home on osittain ruotsinkielellä esitetty musikaalinen soaré, jossa kerrotaan tarinoita 50-, 60- ja 70-luvulla Ruotsiin muuttaneista suomalaisista.

Esitys valaisee monien ruotsinsuomalaisten tuntemaa ulkopuolisuuden tunnetta ja koti-ikävää lämpimällä huumorilla ja ilolla, mutta myös haikeudella, jota kotimaansa jättäneet ovat läpi elämänsä kantanut sydämessään. Vaikka uusi koti löytyi Ruotsista, omakuva ja identiteetti on pinnan alla silti suomalainen.

Juurettomuus ja ulkopuolisuus uudessa ympäristössä ovat ajankohtaisia aiheita myös monien ruotsinsuomalaisten jälkeläisissä, jotka haluavat tietää enemmän työn perässä Ruotsiin muuttaneiden vanhempiensa kulttuuriperinnöstä ja kokemuksista.

Tekijät

Artisti: Cary Ylitalo
Haitari: Henna-Maija Vannemaa
Ohjaus: Olle Johansson
Käsikirjoitus: Sirpa Larsson
Tuotanto: Cary On Entertainment

Esitykset

ti 5.11.2019 klo 19.00
ke 6.11.2019 klo 19.00

BISTRO LIEKKI PUUHIILIGRILLI

Rento ja rehti grilliravintola

Maistuisiko teatterimatkalla esimerkiksi Pippuripihvi australialaisesta Black Agnus -ulkofileestä tai grillattu Merilohi? Bistro Liekki Puuhiiligrillin erikoisuutena on puuhiiligrilli, josta saadaan aitoa savun makua kaikkiin puuhiiligrillistä tuleviin annoksiin.

Bistro Liekki Puuhiiligrilli tarjoaa kodinomaisen ja rennon ravintolaympäristön Tikkurilan keskustassa. Ravintola tarjoaa erinomaiset puitteet myös ryhmien ruokailuun.

HUOM! Keittiö sulkeutuu su-to 30 min ja pe-la 60 min ennen ravintolan sulkemisaikaa.

www.bistroliekki.fi

Tarjouksessa nyt

Kaikista ruoka-annoksista – 15 %

Muista mainita tämä teatterimatka.fi -etu tarjoilijalle ravintolassa. Etua ei myönnetä jälkikäteen.

Teatteri Vantaa | Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa | puh. 09 8361919 | teatterivantaa.fi