Broadway på Lillan

Konsert / Gästspel – Lilla Teatern – Helsinki

ESITYKSEN TIEDOT

  • Lilla Teatern
    Georgsgatan 30

  • 28.3.2019

  • Noin 2 h (sis. väliajan)

  • 25 € (sis. pm)

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Broadway på Lillan

Emilia Nyman

Broadwaymusikalernas favoritlåtar med skönsjungande Emilia Nyman, bekant från bl.a. Christmas på Lillan men också många stora musikaler på Helsingfors Stadsteater. I Broadway på Lillan bjuds det på låtar ur bl.a. musikalerna West Side Story, Candide, Sweenie Todd, Avenue Q, Wicked, In the heights, Last Five Years och Dreamgirls.

Jag har länge hoppats att få sjunga låtar som jag kanske aldrig annars skulle få sjunga. Sånger ur produktioner som aldrig kommer att sättas upp, roller som jag aldrig fick göra eller sånger som jag aldrig skulle passa för. Bekant och obekant, nytt och gammalt, allt som en sopran bör kunna och lite till. Andra skriver minnen i dagböcker, jag samlade på sånger och bokstavligen sjunger igenom mitt liv på Lillan. Mitt liv är en enda musikal!” Emilia Nyman

Produktionsgrup

Piano: Eeva Kontu
Fiol: Barbora Hilpo

Helsingin Kaupunginteatteri | Eläintarhantie 5, 00530 Helsinki | puh. (09) 39401 | Pengerkadun näyttämö, Pengerkatu 11 | Peacock-teatteri, Tivolikuja 1 | Arena-näyttämö, Hämeentie 2 | Lilla Teatern, Yrjönkatu 30 | Studio Pasila, Ratamestarinkatu 5 | Stoa, Turunlinnantie 1 | hkt.fi