Arjen ihmeet

Stand Up – Linnateatteri – Turku

ESITYKSEN TIEDOT

  • Domino-sali
    Humalistonkatu 7

  • 31.10.2020

  • Noin 1 h 30 min (sis. väliajan)

  • 27 € – 32 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Arjen ihmeet

Suomen stand up -klubit moneen kertaan kiertäneiden Mujusen ja Sottisen ARJEN IHMEET on hulvaton, yllättävä ja omalaatuinen kahden koomikon stand up -show.

Arjen ihmeet nähtiin ensimmäisen kerran jo syksyllä 2013! Silloin Tampereen Komediateatterin täysille saleille esiintynyt komediakaksikko nähdään nyt Linnateatterin Dominosalin lavalla siis koko illan molemmat koomikot parhaita juttujaan kertoen.

Luvassa on todella vuorovaikutteinen ja improvisaation höystämä show, joka saattaa aiheuttaa ajoittaista hapenottokyvyn heikentymistä ja vatsalihasten kipeytymistä. (Jos joku ei naura, me lyödään mahaan.)

Riku Sottinen on universumin hauskin Lieksasta kotoisin oleva stand up -koomikko.

Vahvasti yleisökontaktiin perustuva tyyli on joka kerta ainutkertainen kokemus. Riku luo tyhjästä. Keikka ei varsinaisesti koskaan ala. Hän saapuu lavalle ihmettelemään kaikille outoa tilannetta jolloin jokainen esitys on erilainen ja jättää hyvän maun. Rohkeasti eturiviin kuuntelemaan tämän kaljupään hämmästelyä elämästä.

Rikulta voit kysyä mitä mieleen tulee tai jotain muuta. Rikun yleisin lause lavalla on: ”Mihin mä jäin, ai niin joo.”

Tommi Mujunen – tuo energinen pakkaus radiomastojen ja hyppyrimäkien luvatusta kaupungista eli Lahdesta. Lahti on toiminut monien huippuartistien kotipaikkana ja ponnahduslautana, eikä mennä metsään myöskään Tommin kohdalla.

Tommilla on pikkupoikamainen pilke silmäkulmassa. Tämä vilperi naurattaa ja ihastuttaa yleisöään nokkelalla komiikalla, jonka aiheet voivat hämmästyttää olemalla hyvinkin arkisista tilanteista poimittuja havaintoja.

Kun Tommi pääsee vauhtiin, ei yllätyksiltä eikä nauruilta voi välttyä, ja lopputulos yleensä koetteleekin yleisön edustajien vatsalihasten kestävyyttä oikein urakalla. Miksi mennä salille, kun voi tulla Tommin keikalle nauramaan itsensä huippukuntoon!

Lavalla

Tommi Mujunen
Riku Sottinen

Esitykset

la 31.10.2020 klo 20.00

Liput

Peruslippu: 32 €
Eläkeläinen: 27 €
Opiskelija / työtön: 27 €
Show&Dinner: 85 €

Show and dinner
Katso menu

Liput ja ruokailun voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

Linnateatteri | Humalistonkatu 7, 20100 Turku | Puh. 02 232 1215 | info@linnateatteri.fi | Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 9–16. | Lipunmyyntipiste Humalistonkadulla  | Liput ja muu info Linnateatteri.fi