All Female Panel

Stand Up – Tampereen Komediateatteri – Tampere

ESITYKSEN TIEDOT

  • Ravintolateatteri
    Lapintie 3 a

  • 16.10.2021

  • Noin 2 h (sis. väliajan)

  • 32 € – 55 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

All Female Panel

All Female Panel esitys on siirtynyt uuteen esitysajankohtaan, joka on la 16.10.2021 klo 19. Alkuperäiseen 12.12.2020 tai 12.3.2021 esitykseen ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esitysajankohtana. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit olla yhteydessä Tampereen Komediateatteriin liput(at)komediateatteri.fi.

Kiertävässä All Female Panel -bändissä vaikuttavat jatkossa vanhat tutut AFP-koomikot Saana Peltola ja Helena Pöllänen, ja nyt mukaan hyppäävät räjäyttävän upeat Johanna Tohni ja Inka Valima! Uusia jäseniä ei temmattu tuulesta, vaan uudet AFP-koomikot ovat niittäneet mainetta sekä valtakunnallisesti arvostetuissa stand up -kilpailuissa että teattereiden lavoilla niin kooomikoina, näyttelijöinä kuin kirjoittajinakin. AFP on siis uusi, ihmeellinen ja liekeissä!

All Female Panelin jäsenet:

Saana Peltola
Saana on stand up -koomikko, kirjoittaja, näyttelijä ja juontaja sekä All Female Panel -koomikkokollektiivin perustajajäsen. Kahdeksan vuoden komiikkaputkessa keikkoja on kertynyt jo noin 800 ja tutuksi ovat tulleet niin hämyiset klubit, komediafestivaalit kuin teatterisalit ympäri Suomen. Koomikon tie on vienyt myös tv:n ja radion puolelle: Saana on niittänyt mainetta käsikirjoittajana ja kirjeenvaihtajana Heikelä Syndroomassa (MTV3 2018), käsikirjoittajana ja näyttelijänä All Female Panel -sketsipodcastissa (Yle 2019) sekä näyttelijänä Naisen kosto -podcastissa (Yle 2020). Saana on työskennellyt mm. näyttelijänä teattereissa, radiodokumentaristina Ylellä, stripparina Kuopiossa ja kiertävänä klovnina Lapissa. Koti löytyi kuitenkin komiikasta, eikä ammatinvaihto ole sen koommin tullut kyseeseen. Saana on tarinoiden ylipapitar, joka tuo lavalle brutaalin rehellisen katsauksen elämäänsä, saaden katsojat rakastamaan omaansa.

Helena Pöllänen
Helena on tehnyt ensimmäisen stand up -keikkansa jo yli 10 vuotta sitten, saavuttanut finaalipaikkoja useissa stand up -kilpailuissa ja tehnyt vaikutuksen myös Lontoon, Brightonin, Moskovan ja Sydneyn komediaklubeilla. Pöllänen on nähty myös Yle TV2:n Naurun Tasapainossa sekä Villi Kortti -ohjelman 1. kauden vakiopanelistina. Lavalla tämä savolaissutkauttelija on energinen ja vuorovaikutteinen koomikko, joka purskahtaa yleisön päälle kuin ravistettu kuoharipullo: kukaan ei säily kuivana ja kaikki humaltuu. Kokonaisuus on kaunis kuin kedon kukka, mutta raavas kuin rekkamies – täydellinen kombo, johon on pakko rakastua!

Johanna Tohni
Johanna on nelikymppinen stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä, joka on tuttu mm. Nelosen Stand Up! -ohjelmasta ja Ylen Naurun tasapainosta. Johanna on myös supersuositun Mars vs. Venus? -stand up -show’n toinen käsikirjoittaja ja esiintyjä, sekä käsikirjoittaja että näyttelijä Tampereen työväenteatterin Pop Fiction -sketsinäytelmässä, joka sai ensi-iltansa lokakuussa 2020. Lavalla tämä minkki ei pyytele anteeksi ranskaansa, vaan kantaa härskiyden leimat ja viitat ylpeydellä ja molemmat rinnat rottingilla! Johanna on saavuttanut Suomikomiikassa arvostetun jalansijan yhtenä eturivin koomikoista ja ansainnut paikkansa parrasvaloissa.

Inka Valima
Inka, opettajanakin marinoitunut tekijänainen, aloitti stand upin vuonna 2016 ja lähti välittömästi laukkaamaan huippuja kohti, kuten milleniaaleilla tapana on. Tämä kick ass -kissa on niittänyt menestystä valtakunnallisesti arvostetuissa stand up -kilpailuissa ja tehnyt vaikutuksen sekä tuottajiin, kanssakoomikoihin että katsojiin mm. Nelosen Stand Up! -ohjelmassa, Suomen suurimmilla komediafestivaaleilla ja parhaimmilla stand up -klubeilla ympäri maan.
Nopeaan nousukiitoon on mahtunut myös ylistetty sooloesitys Minun kehoni ei ole minun ja sittemmin Inka on myös luennoinut stand upista aina Aalto yliopistossa asti! Inka on älykkö, tyylikkäästi nolo, rohkea rokkenrollfeministi ja Suomikomiikan tulevaisuus!

Esitys

la 16.10.2021 klo 19.00

Liput

Peruslippu à 36 €
Ryhmät yli 20 lippua à 33 €
Ryhmät yli 100 lippua à 32 €
Show & Dinner 20 hlö à 58 €
Show & Dinner 30 hlö à 55 €
Vaatesäilytysmaksu, ostettavissa lippuun valmiiksi á 2 €

Yli 10 hengen tilaukset Komediateatterista. Ryhmäalennukset ja Show & Dinner paketit vain yli 20 hengen ryhmille, tilaukset Komediateatterista p. 0207 288 388.

Ravintolateatterin esitykset K18!

Tampereen Komediateatteri | Lapintie 3 a, 33100 Tampere, p. 0207 288 388 | komediateatteri.fi

Liput | Komediateatterin lipputoimisto, 0207 288 388, liput(at)komediateatteri.fi, aukioloajat | Lippupiste 0600 900 900 (2,00€/min+pvm), avoinna ma-la 9-21 ja su 10-18 lippu.fi