O sole mio – Aurinkoni

Konsertit ja keikat – Aleksanterin teatteri – Helsinki

Loading...

ESITYKSEN TIEDOT

Aleksanterin teatteri

Näytännössä:

26.4. – 27.4.2017

Kesto: 2 h 30 min
Väliaika: kyllä
Liput: 28 – 32,50 €

Tähän näytelmään ei voi tilata väliaikatarjoiluja

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

O sole mio – Aurinkoni

O sole mio on tribuutti suurelle maestrolle. Esitys joka ei jätä ketään kylmäksi. Dramatisoidussa konsertissa kuullaan New Yorkissa Caruso -kilpailun voittanutta Mika Nisulaa, jonka tenori säteilee samaa suurta lämpöä kuin maagisen Pavarottin karismaattinen tenori aikoinaan.

Säestyksestä vastaa urkujen Paganiniksi luonnehdittu Kalevi Kiviniemi. Aleksanterin teatterilla on siis tarjolla harvinaista kansainvälisen tason loistokkuutta.

Esityksessä kuullaan mm. Nessun dorma, O sole mio, Torna e Surriento ja Questa o quella sekä muita laulumusiikin ja oopperan helmiä.

O sole mio on napolilainen laulu vuodelta 1898. Sen sävelsi Eduardo di Capua ja sanat kirjoitti napolin murteella Giovanni Capurro. Luciano Pavarotti (1935 – 2007 Modena, Italia) oli aikakautensa kuuluisin oopperataiteilija, joka tuli tunnetuksi etenkin Puccinin, Verdin ja Donizettin teosten tulkitsijana. Uransa loppuvaiheessa hän esitti myös populaarimusiikkia yksin tai yhdessä muusikkoystäviensä kanssa.

Kuva Aleksanterin teatteri

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

 

Aleksanterin Teatteri | Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki | puh. (09) 676980 | Pääsisäänkäynti, Albertinkatu 32 | aleksanterinteatteri.fi