Pakko saada laulaa!

Konsertti – Turun Kaupunginteatteri – Turku

Loading...

Kuva Turun Kaupunginteatteri

ESITYKSEN TIEDOT

Domino-teatteri

Näytännössä:
1.4.2017

Kesto: n. 1 h 45 min
Väliaika: kyllä
Liput: 30 €

Tähän näytökseen ei voi tilata väliaikatarjoiluja

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Pakko saada laulaa!

Piaf–Haavisto

Édith Piafin äänessä kuului aina se lapsi, joka hylättiin, joka jätettiin etsimään pakkomielteisesti rakkautta ja hyväksyntää.

Pikkuinen Édith Giovanna Gassion lauloi Pariisin talojen sisäpihoilla niin kovaa, että ihmiset kerääntyivät ikkunoihin katsomaan, mistä sellainen ääni oikein lähti. Varpusen hauraan voimakas lento alkoi.

Susanna Haavisto lauloi lapsena aina, koska hänestä tuntui, että oli pakko. Kivuliaita hammasrautoja kun ei tarvinnut pitää syödessä eikä laulaessa.

Susanna aloitti matkansa Édithin kanssa Valkeakosken kaupunginteatterissa. Rankan vuoren ylittämisen jälkeen hän tahtoi ymmärtää Piafia vielä enemmän, halusi saada selville, mikä häntä Piafissa riivasi ja mikä heitä niin tiukasti sitoi yhteen.

Susanna kirjoitti ja kirjoitti, kunnes yksi lause kulki kuin sähkö hänen lävitseen: ”Minun on pakko saada laulaa!” Laulamisen pakko heitä siis yhdisti, ja niin syntyi teatteriesitys, jota Susanna on esittänyt jo monta vuotta.

Yhden naisen musiikkidraamassa Susanna Haavisto käy laulujen lomassa vuoropuhelua Édith Piafin kanssa laulamisen pakosta ja rakkauden sammumattomasta janosta.

Piafin rakastettujen laulujen lisäksi esityksessä kuullaan myös Michel LegrandinAnna-Mari Kähärän ja Juha Tikan sävellyksiä.

”…mä olin uskovainen. Ja lava oli mun kirkkoni. Yleisöä mä palvoin ja palvelin. Mä en ollu mitään ilman mun yleisöni rakkautta. Ykskään mies mun elämäni aikana ei voittanu sitä paikkaa mun sydämessä!”

 

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus ja ohjaus: Susanna Haavisto

Säestys: Juha Tikan Trio

Valokuvat: Juha Reunanen

Tuotanto: Artwise ja Produmo

Esitys Domino-teatterissa la 1.4. klo 19

 

LIPUT:

30 € (Tyky-etu käy maksuvälineenä)

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

 

turun-kteat-logo-tm-sivutTurun Kaupunginteatteri | Logomo-teatteri: Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku | Domino-teatteri: Humalistonkatu 7, 20100 Turku | Lippukassa Hallin Lippis: Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16, 20100 Turku | Toimisto: Läntinen Rantakatu 15, 20100 Turku | Myyntipalvelu: 02 262 0030 | Puhelinvaihde: 02 262 0000 | teatteri.turku.fi