TTT-Klubi: Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila: Helmiyö

Keikka – Tampereen Työväen Teatteri – Tampere

ESITYKSEN TIEDOT

  • TTT-Klubi
    Hallituskatu 19

  • 13.12.2018

  • Esityksen kesto on avoinna

  • Väliaikatieto on avoinna

  • 20 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

TTT-Klubi: Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila: Helmiyö

Tunnelmallinen joulukonsertti yhdistää kaksi maamme eturivin muusikoista koostuvaa huippuduoa. Konsertissa kuullaan näille taiteilijoille rakkaita joulusävelmiä, jotka saavat uusia, raikkaita vivahteita niin jazzista kuin nykykansanmusiikista. Muusikoiden omien sovitusten lisäksi kuullaan myös heidän omia instrumentaalikappaleitaan.

Laulut tulkitsee kuin takkatulen lämmössä solisti Johanna Iivanainen yhdessä harmonikkataiteilija Maria Kalaniemen, kitaristi Mikko Iivanaisen ja pianisti Timo Alakotilan kanssa.

Tommy Tabermannin runon mukaan nimetty konserttikiertue julkaisee myös taiteilijoiden ensimmäisen yhteisen albumin. Koskettava konserttikokonaisuus siirtää ajatukset pois arkisista aherruksista ja luo joulurauhaa kuulijoiden mieleen.

Lavalla

Johanna Iivanainen, Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi, Timo Alakotila

Esitys

to 13.12.2018 klo 19.00, ovet auki klo 18.00

Liput 20 €

Kuva Tanja Ahola

Johanna Iivanainen

Johanna Iivanaisen raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion. Hänen monipuolisuutensa laulajana on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, a cappellan, popin ja lastenmusiikin alueilta. Vuonna 2002 Johanna sai Louis Armstrong -palkinnon ja vuotta myöhemmin Sony Jazz -palkinnon.

Mikko Iivanainen

Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä soundien monipuolisuudella. Dynamiikan soitossaan lahjakkaasti hallitseva Iivanainen on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä.

Maria Kalaniemi

Maria Kalaniemi on monista musiikkityyleistä oman hyvin persoonallisen ilmaisunsa kehittänyt taiteilija, joka on noussut yhdeksi kaikkein arvostetuimmista muusikoistamme. Kalaniemen luoma lyyrisen herkkä ja intensiivinen soittotyyli on saanut uskollisen kuulijakunnan eri puolilla maailmaa.

Timo Alakotila

Timo Alakotila on Suomen kysytyimpiä muusikoita. Hänen laaja sävellystuotantonsa koostuu konsertoista, runsaista sovituksista, musiikkinäytelmistä ja tanssiesityksistä. Sävellyksiä ovat esittäneet mm. BBC Concert Orchestra, UMO Jazz Orchestra, Tapiola Sinfonietta ja Australian Chamber Orchestra. Hän on toiminut taiteellisena tuottajana, muusikkona, säveltäjänä ja sovittajana noin 200 levyllä.

RAVINTOLAT & HOTELLIT

Tampereen Työväen Teatteri | Hämeenpuisto 28 – 32, PL 139, 33201 Tampere, p. (03) 2178 111 | Liput puh. (03) 2178 222 | Ryhmät puh. (03) 2178 333 | Lippumyymälä avoinna ti-pe klo 12-19, la klo 11-19 | Ryhmämyynti avoinna ma-pe 9-16 | ttt-teatteri.fi