Vietä hauska kesäpäivä Turussa hyvän ruoan ja kesäteatterin parissa 28.6. tai 17.7.2019!

Omassa porukassa helppoa ja hauskaa!

PAKETIN SISÄLTÖ

 • pe 28.6.2019 tai ke 17.7.2019

 • Akselin ja Elinan hääfarssi
  Linnateatteri / Ruissalon tapahtumatelakka

  Hevoskarintie 23, 20100 Turku

  Klo 19.00

 • 3 ruokalajin menu
  Brahen Kellari
  Puolalankatu 1, 20100 Turku

  Klo 16.00 – 18.00

 • 79 € / henkilö (norm 87 €)

Omatoiminen kesäteatterimatka Turkuun 28.6. tai 17.7.2019

Vietä mukava kesäpäivä Turussa hyvän ruoan ja hauskan kesäteatterin merkeissä! Pakettiin kuuluu liput Linnateatterin Akselin ja Elinan Hääfarssiin sekä ruokailu omassa porukassanne ennen esitystä Brahen Kellarissa ennen esitystä. Brahen Kellarissa nautitte maukkaan kolmen ruokalajin menun oman varauksenne kokoisessa pöydässä. Pääruoissa valittavissa on karitsan sisäfilee tai jättikatkarapu vaihtoehdot. Huomioimme myös ruoka-aineallergiat, kunhan ilmoitatte niistä varausta tehdessänne tai viim. 3 päivää ennen teatterimatkaa. Paketit eivät sisällä juomia vaan ne tulee maksaa ravintolassa ruokailun yhteydessä.

Omatoimisten teatterimatkojen tarkoituksena on tarjota helppo tapa ostaa teatteriliput ja ruokailu yhdestä paikasta. Paketteihin olemme valinneet suositun teatterikappaleen ja hyvät arvostelut saaneen ravintolan, jossa on helppo ja rento ympäristö. Teatterimatka.fi:n järjestämissä omatoimisissa teatterimatkoissa, ette ole sidoksissa ryhmän aikatauluihin tai tekemiseen vaan siirretty ravintolaan ja teatteriin itsenäisesti oman aikataulunne mukaisesti. Ravintolaruokailuissa nautitte aina pöytään tarjoilluista aterioista ja ruokailette omassa varauksenne kokoisessa pöydässä. Paketeissa on aina mukana myös hintaetu, jonka saatte vain ostamalla paketin sivustomme kautta. Omatoimisella teatterimatkalla ei ole mukana ryhmänjohtajaa, eikä matka sisällä kuljetuksia.

Teatterimatka.fi pilotoi tällä hetkellä omatoimisia teatterimatkoja, mistä johtuen verkkomaksaminen ei ole vielä mahdollista. Tehdessänne varauksen varauslomakkeemme kautta toimitamme teille laskun sähköpostilla varauksenne mukaisesta henkilömäärästä 1 vuorokauden sisällä varauspyynnöstö. Lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan 1 vuorokauden sisällä laskun saapumisesta. Varattuja ja maksettuja paketteja ei voi peruuttaa, eikä niitä makseta takaisin, mutta tarvittaessa voitte siirtää varauksen toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä meille viimeistään 3 päivää ennen esitystä. Pakettien postituksesta perimme 2,50 € toimitusmaksun / varaus. Pilottipaketteja on myynnissä rajoitettu määrä.

TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI JA TILAA OMATOIMINEN TEATTERIMATKA TURKUUN!

TÄYTÄ ALLA OLEVAT TIEDOT JA TILAA!

Valitsemani teatterimatkapäivä
pe 28.6.2019ke 17.7.2019

Aikataulu
klo 16-18 pöytävaraus Brahen Kellarissa
klo 18-19 siirtyminen omatoimisesti Ruissalon tapahtumatelakalle
klo 19-20.45 Akselin ja Elinan hääfarssi -kesäteatteriesitys

Haluan varata teatterimatkan henkilölle (1-10 henkilöä), hinta 79€ / henkilö.

Lippujen varauskohtainen toimitusmaksu 2,50€ (ei riipu henkilömäärästä).

Valitse pääruokien määrä (yhteismäärän tulee vastata varauksen henkilömäärää)

Valkosipulivoissa Paistettua Karitsan Sisäfilettä Tagliatellea ja Kauden Kasviksia

Paistettuja Jättikatkarapuja
Raitajuurta, Maa-artisokkaa, Perunaa ja Timjami Aiolia

Ilmoita varauksen ruoka-aineallergiat

VARAAJAN / MAKSAJAN YHTEYSTIEDOT:

Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Katuosoite (lippujen toimitusosoite)

Postinumero

Kunta

Kyllä haluan varata paketoidun teatterimatkan valitsemalleni päivälle ja ymmärrän, että varausta ei ole mahdollista peruuttaa.
KylläEi

Minulle saa lähettää teatterimatka.fi uutiskirjeen

Kyllä, haluan tilata teatterimatka.fi -uutiskirjeen!EI, en halua tilata teatterimatka.fi uutiskirjettä.

ESITYS

Akselin ja Elinan hääfarssi

Kesäteatterissa nauretaan hääfarssin tahdissa, Ruissalon Tapahtumatelakalla!

Kun ilmassa leijuu suvitaikaa ja koivutkin tuoksuvat, niin silloin on se parhain hetki astella alttarille. Akselin ja Elinan kesähäitä ei voi häiritä mikään.

Paitsi ehkä se, että sama juhlatalo on heidän tärkeimpänä päivänä sattumoisin varattu myös tohtorikaronkalle, vuorineuvoksen kuusikymppisille, ristiäisille, vapaamuurareiden vuosikokoukselle, muistotilaisuudelle, rapujuhlille ja alastonmallin piirtämiskurssille. Laulun sanoin – tanssittu koskaan ei Nestorin häitä – ja läheltä liippaa, että tanhuamatta jäävät myös tämän nuorenparin valssit.

Näytelmissä on usein onnellinen loppu – Akselin ja Elinan hääfarssissa on ainakin onnellinen alku, kaikki muu jää ratkottavaksi paikan päällä. Mutta eihän hätä voi olla kummoinenkaan, kun paikalle pamahtavat toisistaan tietämättä mitä kummallisimmat juhlanviettäjät? Sopu ei tällä kertaa anna todellakaan sijaa, ja siitä mihin kastetilaisuus päättyy, alkavat maljapuheet, sekaisin häävalssin ensiaskelien ja suruvirren kaihon kanssa.

Esityksen kesto

1 h 45 min

Esityspaikka

Ruissalon Tapahtumatelakka
Hevoskarintie 23

RUOKAILU

Brahen Kellari – Turun vanhin kellariravintola

Turun vanhin kellariravintola tunnetaan korkeatasoisesta keittiöstään ja huomaavaisesta palvelustaan.

Omatoimiseen teatterimatkapakettiin olemme valinneet kolmen ruokalajin Á la carte -menun, joka esitellään tämän tekstin yläpuolella. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan, vaan ne tulee maksaa ravintolaan ruokailun yhteydessä. Omatoimisen teatterimatkan ruokailu on varattu teille klo 16 – 18.


Teatterimatka.fi menu 28.6. & 17.7.2019

Kellarin Toast Skagen

* * *

Paistettuja Jättikatkarapuja Raitajuurta, Maa-artisokkaa, Perunaa ja Timjami Aiolia (L,G)

TAI

Valkosipulivoissa Paistettua Karitsan Sisäfilettä Tagliatellea ja Kauden Kasviksia (L)

* * *

Granaattiomena Posset ja Vaniljamoussea (L,G)

* * *

Suodatinkahvi tai Tee


Ilmoitattehan ruoka-aineallergioista varauksen yhteydessä.

Halutessanne voitte vaihtaa pääruokaa 7 € lisähinnalla.

Brahen Kellari, Puolalankatu 1, 20100 Turku

Omatoimisen teatterimatkan Turkuun järjestää Teatterimatka.fi / Saku Sales tmi (y-tunnus 2544231-5), puh: 0400 908 881, saku@teatterimatka.fi, Postiosoite Saku Sales c/o Johansson Limnologinraitti 4 a 5, 00790 Helsinki