Nuori näyttämö

Muu – Mikkelin Teatteri – Mikkeli

ESITYKSEN TIEDOT

  • Mikkelin Teatteri
    Savilahdenkatu 11

  • 1. – 31.8.2018

  • Kesto avoinna

  • – 

MIKKELIN JA ETELÄ-SAVON HAKU
JAA FACEBOOKISSA

Nuori Näyttämö

Nuori Näyttömö on teatterikonsepti, jonka avulla saadaan nuoret työskentelemään pitkäjännitteisesti yhdessä ammattilaisten kanssa. Teatterin pariin tulee laaja joukko nuoria, ilman nykyajalle tyypillistä taitotasojen mittaamista.
Ammattilaiset voivat laajentaa yleisöpohjaansa, herättää nuorissa pysyvää kiinnostusta teatteritaidetta kohtaan ja tarjota laadukkaita teatteripalveluja. Lisäksi syntyy uusia, tasokkaita näytelmiä nuorten esitettäväksi ja katsottavaksi.

MIKKELIN TEATTERI on keskisuuri teatteri Etelä-Savossa. Mikkelillä on pitkät perinteet harrastajateatterin parissa: Työväen Näyttämöpäivät juhli tänä vuonna 41-vuotista taivalta. Mikkelissä on kaikenikäisiä ja monenlaisia harrastajia paljon.

NUORET TEATTERINHARRASTAJAT HUOMIO! HAKUAIKA ​1.-31.3.2017.

Mikkelin ja Etelä-Savon hakuun pääset täältä!

Viime vuosina harrastajat ovat tehneet useimmiten itse kaikki esityksen eri osa-alueet. Nyt haluamme haastaa mukaan nuorten ryhmiä sekä tarjota mahdollisuuden osallistua myös valmiin tekstin tekemiseen. Teatterille nuoret ovat tärkeä ryhmä: kun nuoria on lavalla, heitä on myös katsomossa.
Lue lisää aiheesta Nuori Näyttämö 2016 – 2018.
www.nuorinayttamo.info

Krista Kosonen on kummimme!

Kristan terveiset nuorille:
Teatteriharrastus on tärkeää koska se harjoittaa empatiakykyä – ihminen samaistuu muiden elämiin ja kohtaloihin. Teatteriharrastus kehittää yhteistyötaitoja ja ryhmässä työskenteleminen on valtavan antoisaa. Myös kehollisuus ja oman kehon tunteminen kehittyy. On mahdollisuus ilmaista itseään taiteen kautta – kokea merkityksiä!

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

Mikkelin Teatteri | Savilahdenkatu 11,  50100 Mikkeli | Puh. (015) 411 0440 | Mikkelinteatteri.fi