Minun elämäni, Vieno Kekkonen ja Elina Sauri

Konsertti – Teatteri Vantaa – Vantaa

ESITYKSEN TIEDOT

  • Teatteri Vantaa
    Tikkurilantie 44

  • 12. – 17.9.2019

  • Noin 1 h 40 min (sis. väliajan)

  • 27 € – 29 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Minun elämäni, Vieno Kekkonen ja Elina Sauri

Teatteri Vantaa jatkaa suosittuja elämänkertakonsertteja, joita laulaja-pianisti Eeppi Ursin emännöi. Syksyllä 2019 Eeppi saa vieraakseen äidin ja tyttären, kun lavan valtaavat Vieno Kekkonen ja Elina Sauri. Vieno Kekkosen upea levytysura alkoi vuonna 1955, ja hänen tunnetuimpiin hitteihinsä kuuluvat mm. rakastetut laulut “Sateenkaaren tuolla puolen”, “Sävel rakkauden” ja “Ei koskaan sunnuntaisin”, joilla hän on laulanut tiensä suomalaisten sydämiin.

Vienon tyttärelle Elina Saurille studiot ja esiintymispaikat tulivat tutuiksi jo taaperona äidin uraa seuratessa, ja vuonna 2017 hän julkaisi omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa. Vieno ja Elina esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä vuonna 1985 ja matka jatkuu!

Eeppi Ursin tunnetaan monipuolisena musiikintekijänä ja laulajana. Häneltä on ilmestynyt kolme sooloalbumia ja hän on tehnyt yhteistyötä monien eri kokoonpanojen solistina. Vuonna 2014 hän esiintyi Linnan juhlissa Kaartin Combon solistina. Eeppi tunnetaan myös yhteistyöstään Club For Fiven kanssa. Hänen tunnetuimpia laulujaan ovat “Tue mua”, “Mitä sattuu” ja “Yellow page girl”.

Kuva Jouni Harala

Esitykset

to 12.9.2019 klo 14.00
ti 17.9.2019 klo 19.00

BISTRO LIEKKI PUUHIILIGRILLI

Rento ja rehti grilliravintola

Maistuisiko teatterimatkalla esimerkiksi Pippuripihvi australialaisesta Black Agnus -ulkofileestä tai grillattu Merilohi? Bistro Liekki Puuhiiligrillin erikoisuutena on puuhiiligrilli, josta saadaan aitoa savun makua kaikkiin puuhiiligrillistä tuleviin annoksiin.

Bistro Liekki Puuhiiligrilli tarjoaa kodinomaisen ja rennon ravintolaympäristön Tikkurilan keskustassa. Ravintola tarjoaa erinomaiset puitteet myös ryhmien ruokailuun.

HUOM! Keittiö sulkeutuu su-to 30 min ja pe-la 60 min ennen ravintolan sulkemisaikaa.

www.bistroliekki.fi

Tarjouksessa nyt

Kaikista ruoka-annoksista – 15 %

Muista mainita tämä teatterimatka.fi -etu tarjoilijalle ravintolassa. Etua ei myönnetä jälkikäteen.

Teatteri Vantaa | Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa | puh. 09 8361919 | teatterivantaa.fi