Marian sydän | Teatteri Vantaa

Marian Sydän

Musiikillinen näytelmä – Teatteri Vantaa – Vantaa

ESITYKSEN TIEDOT

Teatteri Vantaa

Näytännössä:
31.10.2017

Kesto: 2 h 30 min
Väliaika: kyllä
Liput: 25 – 28 

Tähän esitykseen ei voi tilata väliaikatarjoilua.

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Marian sydän

Marian sydän on uusi musiikillinen näytelmä, joka piirtää kuvaa persoonallisen monisärmäisestä, voimakastahtoisesta ja itsenäisestä naisesta, kirjailija Maria Jotunista joka herättää aikalaisissaan suuria tunteita ihailusta moraaliseen paheksuntaan. Näytelmän ytimessä nähdään myös Jotunin taiteeseen ja elämään vahvasti vaikuttaneet kaksi miestä: aviopuoliso, uuttera tutkija, professori Viljo Tarkiainen ja nuoruuden rakastettu, kirjailija Joel Lehtonen.

Jotunin omaa avioliittoa on usein haluttu tulkita hänen ehkä tunnetuimman teoksensa Huojuva talo -romaanin kautta. Marian sydämen keskiössä nähdään nainen, joka ei jää elämänsä miesten varjoon. Juuri itsenäistyneen Suomen kuohuvassa ilmapiirissä Maria Jotuni joutuu tekemään suuria valintoja järjen ja rakkauden välillä. Nuoren Suomen kiihkeät taiteilijapersoonat piirtyvät eteemme vahvoina ja elävinä.

Marian sydämessä Maria Jotunia näyttelee Kirsti Valve, Jotunin aviomiestä Viljo Tarkiaista Teijo Eloranta ja kirjailija Joel Lehtosta näyttelijä-muusikko Antti Korhonen, joka vastaa myös näytelmän musiikkidramaturgiasta. Korhonen on säveltänyt näytelmän musiikin mm. Eino Leinon, Joel Lehtosen ja Aleksis Kiven runoihin. Tyylillisesti sävellykset hakevat vaikutteita kansanlauluista ja romantiikan perinteestä.”

Tekijät

Ohjaus Helena Kallio
Käsikirjoitus Kirsti Valve
Musiikki Antti Korhonen
Kuva Andreas Janett / Teatteri Vantaa

Esitys

Ti 31.10.2017 klo 19.00

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

Teatteri Vantaa | Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa | puh. 09 8361919 | teatterivantaa.fi