Ilta musikaalien parissa

Konsertti – Lahden kaupunginteatteri – Lahti

ESITYKSEN TIEDOT

  • Eero-näyttämö
    Kirkkokatu 14

  • 24.1. – 28.3.2018

  • Noin 2 h 20 min

  • Esityksessä on väliaika

  • 21  € – 30 €

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

Ilta musikaalien parissa

There’s no business like show business – Tervetuloa matkalle Lahden kaupunginteatterin musikaalimenneisyyteen!

Ajatteletko usein kaihoisasti Viulunsoittajaa katolla, Annie Mestariampujaa ja Westside Storya? Oletko jo unohtanut, miltä Fame, Laulavat sadepisarat tai Cabaret kuulosti? Aiheuttivatko Cats, Chicago ja Hair sinulle kylmiä väreitä? Jos vastasit kyllä, tämä ilta on sinua varten!

Ilta musikaalien parissa -konsertti kutsuu sinut mukaan muistelemaan Lahden kaupunginteatterilla esitettyjä musikaaleja; kaksituntinen dramatisoitu konsertti käy läpi kaupunginteatterin musikaalihistoriaa 90-luvulta tähän päivään asti. Illan aikana pääset kuulemaan menestysmusikaalien suosituimpia sävelmiä vauhdikkaiden kohtausten ja viihdyttävien koreografioiden siivittäminä. Kansainvälisten Broadway-musikaalien lisäksi luvassa on myös kotimaisen musikaalituotannon helmiä (Astoria, Myrskyluodon Maija ja Kun tyttö on hyvä).

Konsertin esiintyjäkaarti koostuu Lahdessa asuvista nuorista musiikkiteatterin huippuosaajista, jotka ovat valmistuneet Lahden ammattikorkeakoulun arvostetulta Musiikkiteatterilinjalta.
Illan musikaalihuumaa säestää pianisti Matti Hussi, jota ei kuitenkaan jätetä soittamaan yksin; myös konsertin solistit osallistuvat illan aikana kuultavaan musisointiin.

Musikaalintäyteisen konsertti-illan tuottaa
Kulttuuriosuuskunta Kellopeli.

Cabaret-musikaalin Seremoniamestaria lainaten:

”Siis vieraat: Willkommen, bienvenue, welcome!”

Esitykset to 24.1. ja ke 30.1. klo 19 Eero-näyttämö

Lavalla

Anni Kajos, Panu Kangas, Elina Ruti ja Sami Ulmanen sekä
pianisti Matti Hussi

Kuva Petri Knuuttila

Esitykset

to 24.1.2019 klo 19.00
ke 30.1.2019 klo 19.00
to 28.3.2019 klo 19.00

Liput

Peruslippu 30 €
Opiskelijat, eläkeläiset 20 €

Yhdistelmälippu Ilta musikaalien parissa ja Ilta Oscareiden tapaan -konsertteihin
50 € (peruslippu) / 29 euroa (opiskelijat, eläkeläiset)

TILAA VÄLIAIKATARJOILUT

Kulttuuriosuuskunta Kellopeli

on lahtelainen kulttuuriosuuskunta, joka on perustettu vuonna 2016. Kellopelin tavoitteena on edistää lahtelaista kulttuurielämää työllistämällä alueen ammattitaiteilijoita ja tarjoamalla heille vertaistukiverkostoa. Samalla osuuskunnan tavoitteena on rohkaista lahtelaisia kulttuuritoimijoita löytämään uusia, kiinnostavia yhteistyökuvioita keskenään. Kulttuuriosuuskunta Kellopelin alaisuudessa toimii jo nyt useita merkittäviä lahtelaisia kultturivaikuttajia, kuten Lumos-kvartetti ja Musiikkiteatteri NYT.

Ilta musikaalien parissa ja Ilta Oscareiden tapaan -konsertit ovat Kellopelin ensimmäiset omat tuotannot, joiden tarkoituksena on esitellä osuuskunnan toimijoita lahtelaiselle kulttuuriyleisölle. Jos kiinnostuit osuuskunnan toiminnasta tai sen alaisuudessa olevista esiintyjistä, ole yhteydessä meihin! kellopeliosk(at)gmail.com

RAVINTOLAT & HOTELLIT

Lahden Kaupunginteatteri | Kirkkokatu 14, 15140 Lahti | Liput puh. 0600 30 5757 (1,53 €/min+pvm) | Ryhmät puh. (03) 752 6000 | Lippupiste avoinna joka päivä klo 7 – 22, puh. 0600 900900 (1,98€ /min +pvm) | lahdenkaupunginteatteri.fi