Dubbeltrubbel

Gästspel / På Svenska – Åbo Svenska teater – Turku

Kuva

ESITYKSEN TIEDOT

TILJAN

Näytännössä:
20.1.2017

Kesto: n. 1 h 15 min
Väliaika: –
Liput: 17,50 – 22,50 €

Tähän näytelmään ei voi tilata väliaikatarjoilua

OSTA LIPUT
JAA FACEBOOKISSA

SUOMEKSI:

PÅ SVENSKA:

Dubbeltrubbel

Ami Aspelund och Benny Törnroos sjunger Olle Adolphsson. På Tiljan den 20.1 kl.19.

En kväll med Olle Adolphssons mest älskade visor för scen och kabaré, bl.a. Trubbel, Nu har jag fått den jag vill ha, Råd till dej och mej, Sängen, Mitt eget land, Signatur Karlsson-Helga Andersson, En glad calypso om våren… och många fler.

Olle Adolphssons (1934-2004) texter handlar mycket om relationer, trubbel i relationer, kärlek och passion, förhoppningar och svek, kärleksbrist osv. Han lyfter fram den sårbara, svaga mänskan och försvarar det lilla barnet, som liknas vid den vuxna mänskan. Hans visor har alltid en intressant och kanske oväntad ”twist”, med en för Olle Adolphsson typisk ironi och humor.

Det är just dessa visor för scen och kabaré, som Ami och Benny tar fasta på och tillsammans väver de ihop en rörande och berörande parrelationshistoria.

TEKIJÄT:
Lavalla Ami Aspelund ja Benny Törnroos
Pianossa Teddy Granroth

PRODUKTIONSGRUP:
På scenen Ami Aspelund och Benny Törnroos
Vid pianot Teddy Granroth

RAVINTOLAT JA HOTELLIT

 

ÅBO SVENSKA TEATER

Åbo Svenska Teater, den enda svenskspråkiga professionella institutionsteatern i Åboland representerar historiska och kulturella värden i vår region och hela landet. ÅST:s verksamhet upprätthålls av Åbo Svenska Teaterförening r.f.


Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri ja edustaa alueemme ja koko maamme historiallisia ja kulttuurisia arvoja. ÅST:n toimintaa ylläpitää teatteriyhdistys Åbo Svenska Teaterförening ry.


Åbo Svenska Teater | Eerikinkatu 13, 20100 Turku | puh. (02) 277 7383 | abosvenskateater.fi